Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne meselee yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek midein kullanılan bir bapdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak bapnın suhuletle açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın gibi acil durumlarda içeriden hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici Yangın Merdiveni Kapısı nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Umumiyetle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait sondaj ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına saika evet.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 posta yekta kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ağır taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en usturuplu fiyat politikamıza elverişli Yangın Merdiveni Kapısı olacak şekilde üretilir.

Bu nedenle henüz faziletli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında saye esenlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata Yangın Çıkış Kapısı sahiptir.

Report this wiki page